Регистрация на дружество от Адвокатска кантора „Stefanova & Partners“.

Да започнете свой собствен бизнес е много повече от това да имате амбициозна идея, която да искате да реализирате. Често в нашия живот настъпва момент, в който емоциите ни завладяват.  Тогава се случва да прибързаме със създаване на нашия проект и да направим грешки още в началото на реализацията му.

Често към нашата кантора се обръщат клиенти, които искат да създадат свои собствен бизнес. Първият въпрос, който получаваме от тях е: „Как да извършим регистрация на дружество?”, „От какви документи се нуждаем за регистрацията на дружество?” и „Нуждаем ли се от бизнес план?”.

Това са само някои от най-често срещаните неизвестни относно регистрацията на дружество, които се нуждаят от отговор. Ние от адвокатска кантора „Stefanova & Partners“ вярваме, че всеки се нуждае от малко помощ при изграждане на своя бизнес, а регистрацията на дружество често е първата стъпка за това.

Съветваме всички наши клиенти да не тръгват по този труден път сами, а да се доверят на надежден партньор при регистрацията на дружество. Партньор, който да Ви подкрепи и помогне да започнете избраната от вас дейност.

Готови сте да изградите своя бизнес, но не знаете откъде да започнете?

Преди да помислите за регистрацията на дружество, ние от адвокатска кантора „Stefanova & Partners” Ви препоръчваме да започнете с изготвянето на бизнес план.

Ако вече сте го направили, следва да вземете решение под каква форма ще извършвате своята дейност. Ние сме готови да Ви помогнем и да Ви окажем пълно съдействие при регистрацията на дружеството Ви.

Следващата стъпка е да изберете име на своята компания и вида на търговеца, когато ги регистрирате. При регистрацията на дружество ще се нуждаете и от банкова сметка за капитала на Вашата фирма, ако се касае за дружество на капитала.

Много важен момент при регистрацията на дружество е да подготвите документацията, според вида на правната форма, която сте избрали. За регистрация на търговец те са регламентирани в Търговския закон, а за гражданско дружество – в Закона за задължения и договорите.

Разбира се, това са само някои от възможностите. Можете да се регистрирате като юридическо лице с нестопанска цел или като физическо лице със свободна професия.

Ако не сте сигурни какви документи са необходими за регистрацията на дружество, не се притеснявайте! Ние ще Ви окажем пълно съдействие при регистрацията на дружество. Ще Ви помогнем не само с цялата необходима информация, а и ще изготвим документите и ще направим необходимата регистрация в съответния регистър.

Свържете се с нас още сега на телефон: 0885 250 650.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ